Workshop

Ontdek de kracht van coaching met paarden.

Workshop

In deze workshop vertel ik je én laat ik je ervaren wat coaching met paarden precies is. Laat het paard een spiegel voor je zijn en ontvang jouw persoonlijke boodschap. Kom ervaren wat de energie van de paarden voor je kan betekenen.

In een klein groepje van ongeveer 4 vrouwen krijg je allemaal je eigen mini sessie. Je zal merken, dat ongeacht je het misschien spannend vindt, je ontspannen en met nieuwe energie huiswaarts gaat.

Paarden zijn meesters in het aanvoelen wat er bij jou onder de oppervlakte speelt. Ze reageren niet op jouw woorden, maar op jouw energie. Dat wat je echt voelt, zelfs als je het zelf niet (meer) voelt. Je onderbewuste wordt aangesproken. Wat de paarden voelen, laten ze zien doormiddel van lichaamstaal, ik heb geleerd dat te vertalen.

Paarden werken altijd met dat wat het meest in beeld wil komen

Waarmee kan coaching met paarden je helpen?

 • meer zelfverzekerdheid
 • beter je grenzen leren aangeven
 • de verbinding met je lijf (weer) voelen
 • stressklachten verminderen
 • doelen stellen
 • ervaren waar je blokkades zitten
 • je (weer) onderdeel voelen van het grotere geheel
 • inzichten in je familiesysteem krijgen
 • voelen hoe krachtig je bent
 • en nog veel meer

Twijfel jij of deze workshop iets voor jou kan zijn, neem dan contact op. Wil je wel komen ervaren wat coaching met paarden voor je kan betekenen, maar wil je liever 1 op 1 kennis komen maken en ervaren? Stuur me een mail via onderstaande knop en boek je sessie ⇓

Hoe & wat tijdens de workshop

We starten de workshop met koffie, thee en wat lekkers. Daarna stellen we ons voor aan elkaar. Ik neem jullie daarna mee in wat ik doe als coach met paarden, ook wel paardencoach genoemd, en ik vertel hoe het in z’n werk gaat.

Daarna gaan we naar de paarden. Tijdens de workshop werken we naast en bij de paarden. We zitten er nooit op en ik vraag je ook nooit om een oefening met de paarden te doen. Het leuke is dus ook dat je helemaal geen ervaring met paarden hoeft te hebben. Je hoeft er zelfs helemaal niks mee te hebben, zolang je maar openstaat voor wat de paarden laten zien.

Je gaat een voor een bij de paarden. Dus een deelnemer is aan de beurt voor haar eigen mini sessie en de anderen kijken. De paarden beginnen met reageren op de energie vanaf het moment dat we het veld instappen. Het mooie is dat je zal zien dat de paarden bij iedereen anders reageren. 

Ik heb geleerd het gedrag van de paarden te vertalen en ik zal delen wat ze laten zien. Het geeft inzichten in wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en daarmee krijg jij inzichten over jezelf, op dat moment of op een later tijdstip. Soms duurt het even voordat de boodschap doordringt.

De komende data zijn

De workshops worden gegeven in Veenendaal.

Vrijdag 14 april, 10 uur tot 12 uur, inloop vanaf 9.45 uur. = VOL

Woensdag 17 mei, 10 uur tot 12 uur, inloop vanaf 9.45 uur                     = VOL

›Woensdag 28 juni, 10 uur tot 12 uur, inloop vanaf 9.45 uur                     nog 2 plekken

Vrijdag 1 september, 10uur tot 12 uur, inloop vanaf 9.45 uur               nog 2 plekken

Koop jouw ticket via de knop hieronder! Laat in het opmerking veld weten voor welke dag je boekt.

De volgende workshop duurt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Na de workshop ga je naar huis met

 • Een op jouw afgestemde boodschap van de paarden
 • Het fijne gevoel wat je hebt gekregen door echt de tijd voor jezelf te nemen en de tijd even te vergeten
 • Nieuwe energie 
 • Een gevoel van naderende verandering, je kunt er nog geen woorden aan geven, maar je voelt dat er iets van binnen gebeurt is
 • Meer inzicht in jezelf
 • Een goed idee bij wat ‘coaching met paarden’ is en wat het voor je kan doen.

Investering

De investering voor deze workshop is *gratis / 44,-

*bij het aangaan van een Lichter Leven traject, binnen 14 dagen na het volgen van de workshop

Wat een bijzondere workshop. Het paard wist feilloos de hoef op de zere plek te leggen. Ik heb een coaching traject geboekt. Een spiegel van je ziel, zodat je jezelf niet kan verstoppen. Antoinet is super lief en bij haar voel ik me veilig om samen deze reis te maken!

Hester Overeem

Ik heb de workshop paarden coaching gevolgd en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Het is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching met paarden en je krijgt een goed beeld of een traject bij Antoinet en haar paarden goed voelt voor jou. Ik zou het iedereen die zichzelf op een andere manier wil leren kennen aanraden!

Ingrid Bosch

De paardenworkshop bij Antoinet was echt heel erg bijzonder en waardevol! Vooraf geeft ze hele duidelijke informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten! Ook de in de bak bij de paarden vertaald ze de boodschappen van de paarden en vraagt daarin goed door! Een hele bijzondere ervaring! Zeker een aanrader!

Marieke Vaandrager

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Mag ik jou inspireren met mijn maandelijkse update?

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Voel je vrij om me een berichtje te sturen.