Workshop

Ontdek de kracht van coaching met paarden.

Workshop

Met plezier en veel energie, geef ik maandelijks deze workshop voor jou als je de toegevoegde waarde van de paarden wil komen ervaren. Ben jij geïntresseerd in een zeer effectieve manier van persoonlijke coaching, dan ben je precies op de juiste plek (zijn we dat niet altijd).

Deze workshop is mogelijk voor jou omdat je het Lichter Leven traject wel ziet zitten, maar je nog niet zo goed kan voorstellen hoe het in z’n werk gaat met de paarden erbij. Of je bent gewoon rete nieuwsgierig, beide helemaal goed.

In deze workshop wordt de bijzondere toevoeging van de paarden zeker duidelijk! Komt bij dat je mij ook  gelijk aan het werk ziet en meemaakt, dan weet je ook gelijk of wij een klik hebben.

In de workshop vertel ik je én laat ik je ervaren wat coaching met paarden precies is. Laat het paard een spiegel voor je zijn en ontvang jouw persoonlijke boodschap. Kom ervaren wat de energie van de paarden voor je kan betekenen.

In een klein groepje van ongeveer 4 vrouwen krijg iedereen een persoonlijke boodschap van de paarden.

Paarden zijn meesters in het aanvoelen wat er bij jou onder de oppervlakte speelt. Ze reageren niet op jouw woorden, maar op jouw energie. Dat wat je echt voelt, zelfs als je het zelf niet (meer) voelt. Wat de paarden voelen, laten ze zien doormiddel van lichaamstaal, ik heb geleerd dat te vertalen.

Paarden werken altijd met dat wat het meest in beeld wil komen

Waarmee kan coaching met paarden je helpen?

 • Vergroten van je zelfvertrouwen.
 • Vergroten van je bewustzijn: Leer jezelf beter kennen en begrijpen.
 • Leren leven op JOUW voorwaarden.
 • Je innerlijke kracht weer voelen.
 • Leren omgaan met stress en emoties.
 • Herstellen van de verbinding met je ware zelf.
 • Leren grenzen stellen en te gaan staan voor wie je bent.
 • Word veerkrachtiger en energieker
 • Leren om authentieke keuzes te maken vanuit je hart.

In de workshop ga je hier een klein beetje van ervaren. De paarden laten dat zien wat voor jou op dat moment het belangrijkst is. Dat waar je je als eerst op mag focussen.

In mijn traject, wat een hele mooie krachtige stap is na de workshop, ga je aan al deze punten werken in combinatie met je eigen wensen en groeipunten. De resultaten wijzen uit dat je daadwerkelijk op alle fronten veel steviger in je schoenen staat. Je hebt je eigen kracht weer gevonden en je straalt weer ❤️.

Hoe & wat tijdens de workshop

We starten de workshop met koffie, thee en wat lekkers. Ik neem jullie daarna mee in wat ik doe als coach met paarden, ook wel paardencoach genoemd, en ik vertel hoe het in z’n werk gaat. Daarna gaan we naar de paarden. Tijdens de workshop werken we naast en bij de paarden. Het leuke is dus ook dat je helemaal geen ervaring met paarden hoeft te hebben. Je hoeft er zelfs helemaal niks mee te hebben, zolang je maar openstaat voor wat de paarden laten zien. De paarden beginnen met reageren op de energie vanaf het moment dat je bij het paard in de bak stapt. Het mooie is dat je zal zien dat de paarden bij iedereen anders reageren. 

Ik heb geleerd het gedrag van de paarden te vertalen en ik zal delen wat ze laten zien. Het geeft inzichten in wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en daarmee krijg jij inzichten over jezelf, op dat moment of op een later tijdstip. Soms duurt het even voordat de boodschap doordringt. Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke boodschap.

 Tip voor na de workshop

De ervaring leert dat door alle indrukken en de sessie bij de paarden dat de meesten erg moe zijn na de workshop. Probeer je dag dus zo te plannen dat je geen afspraken hebt na de workshop. Het is ook echt fijn om nog even te kunnen na mijmeren en nog even lekker in de sfeer te kunnen blijven.

 Workshop Data

De workshops worden gegeven in Veenendaal.

Datum Beschikbaarheid
Vrijdag 26 januari van 10-12u VOL
Vrijdag 22 maart van 10-12u VOL
Woensdag 24 april van 10-12u Nog 2 plekjes
Vrijdag 24 mei van 10-12u VOL

Koop jouw ticket via de knop hieronder!
Let op dat je de juiste datum selecteert.

De volgende workshop duurt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Na de workshop ga je naar huis met

 • Een op jouw afgestemde boodschap van de paarden
 • Het fijne gevoel wat je hebt gekregen door echt de tijd voor jezelf te nemen en de tijd even te vergeten
 • Energie die je voelt borrelen in je lijf
 • Een gevoel van naderende verandering, je kunt er nog geen woorden aan geven, maar je voelt dat er iets van binnen gebeurt is
 • Meer inzicht in jezelf
 • En vaak het besef dat je echt aan jezelf wil werken. Het is tijd om de stap naar coaching te zetten. Het is tijd voor jou, coaching met paarden voor een mega boost op zowel privé als werkvlak.

Investering

De investering voor deze workshop is  €55 / *gratis

*bij het aangaan van een Lichter Leven traject, binnen 7 dagen na het volgen van de workshop.

Wat een bijzondere workshop. Het paard wist feilloos de hoef op de zere plek te leggen. Ik heb een coaching traject geboekt. Een spiegel van je ziel, zodat je jezelf niet kan verstoppen. Antoinet is super lief en bij haar voel ik me veilig om samen deze reis te maken!

Hester Overeem

Ik heb de workshop paarden coaching gevolgd en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Het is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching met paarden en je krijgt een goed beeld of een traject bij Antoinet en haar paarden goed voelt voor jou. Ik zou het iedereen die zichzelf op een andere manier wil leren kennen aanraden!

Ingrid Bosch

De paardenworkshop bij Antoinet was echt heel erg bijzonder en waardevol! Vooraf geeft ze hele duidelijke informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten! Ook de in de bak bij de paarden vertaald ze de boodschappen van de paarden en vraagt daarin goed door! Een hele bijzondere ervaring! Zeker een aanrader!

Marieke Vaandrager

Antoinet en de paarden is een gouden combinatie! Ik was al langer nieuwsgierig naar het concept ‘coaching met paarden’ en heb daarom een workshop geboekt. Wat een fijn ochtend! Een geweldige locatie, mooi weer (helpt toch ook), maar bovenal mooie en herkenbare inzichten. De rust, de passie en de rake vragen van Antoinet samen met de energie en aanwezigheid van de paarden waren goud. Dank je wel!

Krista Zoethout

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Antoinet Moolenaar

Coachlocatie’s:

Nieuweweg – Noord in Veenendaal &

Landgoed de Tangh in Rhenen

Bel of whatsApp 06-42236451
info@zuivercoaching.nl

Kvk: 81853343  Btw: NL003611458B02

Hey, ben jij opzoek naar inspiratie voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang (on)regelmatig inspiratie mails

 

 Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Voel je vrij om me een berichtje te sturen.