Workshop

Lichter Leven met de kracht  van coaching met paarden.

Workshop

Ben jij geïntresseerd in een zeer effectieve manier van persoonlijke coaching, dan ben je precies op de juiste plek (zijn we dat niet altijd). Met deze workshop kan ik je namelijk de toegevoegde waarde van de paarden in persoonlijke coaching laten ervaren.

In deze workshop wordt de bijzondere toevoeging van de paarden zeker duidelijk en werken we aan het thema Lichter Leven. Lichter Leven is voor mij rust in je hoofd en lijf, waardoor je veel lekkerder in je energie komt te zitten. Lichter Leven is voor mij ook op jouw voorwaarden leven en je zelfverzekerd en krachtig voelen. Jezelf accepteren zoals je bent en weer echt kunnen genieten van het leven.

Paarden zijn meesters in het aanvoelen wat er bij jou onder de oppervlakte speelt. Ze reageren niet op jouw woorden, maar op jouw energie. Dat wat je echt voelt, zelfs als je het zelf niet (meer) voelt. Wat de paarden voelen, laten ze zien doormiddel van lichaamstaal, ik heb geleerd dat te vertalen.

Kom ervaren wat de energie van de paarden voor je kan betekenen.

Paarden werken altijd met dat wat het meest in beeld wil komen

Waarmee kan coaching met paarden je helpen?

 • Vergroten van je zelfvertrouwen.
 • Vergroten van je bewustzijn: Leer jezelf beter kennen en begrijpen.
 • Leren leven op JOUW voorwaarden.
 • Je van binnenuit krachtig voelen.
 • Leren omgaan met stress en emoties.
 • Herstellen van de verbinding met je ware zelf.
 • Leren grenzen stellen en te gaan staan voor wie je bent.
 • Veerkrachtiger en energieker worden.
 • Leren om keuzes te maken vanuit je hart.

In de workshop ga je hier een klein beetje van ervaren. De paarden laten dat zien wat voor jou op dat moment het belangrijkst is. Dat waar je je als eerst op mag focussen.

Hoe & wat tijdens de workshop

In deze workshop gaan we, door middel van opdrachten, werken aan het thema Lichter Leven ✨. Wat heb jij nodig om Lichter te kunnen leven? Hoe kan je je meer vrij gaan voelen, blij en ontspannen. Jezelf echt een leuk mens gaan vinden én met veel zelfvertrouwen stappen gaan zetten naar een veel gelukkigere toekomst ❤️.

Ik neem jullie daarna mee in wat ik doe als coach met paarden, ook wel paardencoach genoemd, en ik vertel hoe het in z’n werk gaat. Daarna gaan we naar de paarden. Tijdens de workshop werk ik met enkele ‘vrijwillers’ en laat op die manier zien hoe coaching met de paarden in z’n werk gaat. 

We staan naast en bij de paarden. Het leuke is dus ook dat je helemaal geen ervaring met paarden hoeft te hebben. Je hoeft er zelfs helemaal niks mee te hebben, zolang je maar openstaat voor wat de paarden laten zien. De paarden beginnen met reageren op de energie vanaf het moment dat je bij het paard in de bak stapt. Het mooie is dat je zal zien dat de paarden bij iedereen anders reageren. 

Ook als je niet on spot gecoacht wordt, resoneer je wel mee op de sessie van de ander. De energie stopt namelijk niet bij het hek. Er zullen dingen naar voren komen bij anderen die jou mogelijk ook raken. En zo ervaar je ook als je niet naast/bij het paard staat, de sessie toch. 

Dus ook al vind je het spannend, geloof me, je bent niet de enige, dan nog is de workshop ook voor jou. Je hoeft dus niet perse bij het paard te staan om de magie mee te maken.

Eerst volgende workshop:

Vrijdag 30 augustus van 13u tot 15u

De workshops worden gegeven in Veenendaal.

De volgende workshop duurt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Na de workshop ga je naar huis met

 • Weten wat jouw eerste stap is naar een lichter leven ✨
 • Het fijne gevoel wat je hebt gekregen door echt de tijd voor jezelf te nemen en de tijd even te vergeten
 • Energie die je voelt borrelen in je lijf
 • Een gevoel van naderende verandering, je kunt er nog geen woorden aan geven, maar je voelt dat er iets van binnen gebeurt is
 • Meer inzicht in jezelf
 • En vaak het besef dat je echt aan jezelf wil werken. Het is tijd om de stap naar coaching te zetten. Het is tijd voor jou, coaching met paarden voor een mega boost op zowel privé als werkvlak.

Investering

De investering voor deze workshop is slechts €37

Wat een bijzondere workshop. Het paard wist feilloos de hoef op de zere plek te leggen. Ik heb een coaching traject geboekt. Een spiegel van je ziel, zodat je jezelf niet kan verstoppen. Antoinet is super lief en bij haar voel ik me veilig om samen deze reis te maken!

Hester Overeem

Ik heb de workshop paarden coaching gevolgd en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Het is een hele laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching met paarden en je krijgt een goed beeld of een traject bij Antoinet en haar paarden goed voelt voor jou. Ik zou het iedereen die zichzelf op een andere manier wil leren kennen aanraden!

Ingrid Bosch

De paardenworkshop bij Antoinet was echt heel erg bijzonder en waardevol! Vooraf geeft ze hele duidelijke informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten! Ook de in de bak bij de paarden vertaald ze de boodschappen van de paarden en vraagt daarin goed door! Een hele bijzondere ervaring! Zeker een aanrader!

Marieke Vaandrager

Antoinet en de paarden is een gouden combinatie! Ik was al langer nieuwsgierig naar het concept ‘coaching met paarden’ en heb daarom een workshop geboekt. Wat een fijn ochtend! Een geweldige locatie, mooi weer (helpt toch ook), maar bovenal mooie en herkenbare inzichten. De rust, de passie en de rake vragen van Antoinet samen met de energie en aanwezigheid van de paarden waren goud. Dank je wel!

Krista Zoethout

Veelgestelde vragen

Kan ik de workshop ook als uitje met familie/vriendinnen boeken?

Deze workshop is daar niet geschikt voor. Dit is bedoeld voor vrouwen die echt geintresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en mogelijk in mijn Lichter Leven coaching traject. Ik hou de prijs voor de workshop daarom ook zo ontzettend laag. Mocht je toch graag een dagdeel iets bij mij en de paarden willen, met bijvoorbeld vriendinnen, stuur me dan even een berichtje. Dan denk ik graag met je mee. 

Ik ben een beetje bang voor paarden, is het dan wel iets voor mij?

Ja absoluut, zeker in het geval van de workshop. Dan geef je aan dat je graag achter het hek blijft. Niet iedereen komt aan de beurt naast het paard. Mocht je toch willen en aan de beurt komen dan blijf ik dicht bij je, geen probleem. 

Ik heb niks met paarden? Is het dan wel wat voor mij?

Ja, het is niet belangrijk. Als je je maar open kan stellen voor wat de paarden te ‘vertellen’ hebben.

Is coaching met paarden zweverig?

Mijn idee van zweverig is; vanuit je hoofd leven, niet verbonden met je lichaam. Paarden leven juist heel erg verbonden met zichzelf en zijn juist hartstikke aards met hun 4 hoeven in het zand. Tijdens de coaching staan we juist stevig op onze voeten en zal ik ook benadrukken hoe belangrijk het is om geaard te zijn. Juist zodat je niet blijft zweven.

Wat als het regent/sneeuwt/heel warm is?

Als het echt niet mogelijk is om buiten te werken, dan verzet ik de workshop. maar dat kom in praktijk eigenlijk bijna nooit voor.

Ik kan niet op de aangegeven datum, kan ik op de wachtlijst voor de volgende keer?

Jazeker, stuur even een mail naar info@zuivercoaching.nk of stuur een appje naar 0642236451 en laat weten graag dat je op de hoogte gebracht wil worden voor de eerst volgende workshop. 

Ik wil een eenmalige sessie alleen, kan dat?

Nee, dat is alleen mogelijk voor mensen die al een traject gevolgd hebben. Ik geloof daar niet zo in, want hoe kom je verder met een inzicht als er geen vervolg zit aan een sessie. Ik wil mijn beste werk leveren voor jou, zodat jij echt kan gaan groeien en dat kan niet met 1 sessie. 

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Antoinet Moolenaar

Coachlocatie’s:

Nieuweweg – Noord in Veenendaal &

Landgoed de Tangh in Rhenen

Bel of whatsApp 06-42236451
info@zuivercoaching.nl

Kvk: 81853343  Btw: NL003611458B02

✨Ben jij opzoek naar tips en trics voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang elke vrijdag inspiratie in je mailbox✨

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

 

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Stel hier makkelijk en snel je vraag.
Hey, mijn naam is Antoinet. Leuk om een appje van je te ontvangen. Waarmee kan ik je helpen?