Lichter leven in

4 maanden

Verbinding met je lijf, je gevoel en je mind.

Ervaar meer innerlijke rust, energie en veerkracht!

Het aanbod voor groei en ontwikkeling. Ik help jou met het hervinden van je licht, zodat jouw persoonlijke ontwikkeling en je bewustwordingsproces een boost krijgt. Doordat jij door middel van wat het paard laat zien, precies te weten krijgt waar jouw blokkades zitten.

Ik geloof dat het paard, doordat het handeld vanuit zuivere intentie, feilloos laat zien wat er speelt onder de oppervlakte en ik geef jou de boodschap van het paard door. Zodat je persoonlijke ontwikkeling en je bewustzijn in een stroomversnelling komt.

Het hoofd, hart en buik weer in verbinding gaan,

zodat jij kan stralen.

Herken je dit?

Je hebt jarenlang gedaan wat je dacht dat er van je verwacht werd, zonder je daarbij af te vragen hoe jij het wilde. Je mensen zou teleurstellen als je het niet doet zoals je geleerd is of zoals het ‘hoort’, en dat zorgde er altijd voor dat je netjes binnen de paadjes bleef. Maar dat begint te veranderen nu je meer tijd voor jezelf hebt: je weet bést wat je zo ongeveer zou willen… Maar je doet het nog niet. Die stap vind je te groot en te spannend. Je wilt graag de harmonie bewaren. 

Je hebt al zo lang je je kan herinneren het gevoel dat er veel meer in je zit, maar op een of de andere manier lijkt het wel of je altijd de verkeerde keuzes daarin maakt. Het voelt alsof je altijd een soort van op de rem staat. Doordat je veel meer kan nadenken over ‘wat je nog allemaal in je hebt’ nu je veel meer thuis bent en de kinderen wat groter worden, lijkt dat gevoel wel sterker dan ooit. Maar wat gaan anderen daarvan vinden als je wel voor jezelf kiest?

Je gaat het gewoon doen! Je neemt je voor: ‘ik ga mijn ruimte innemen en keuzes maken waar ik blij van word!’ Totdat… je na een paar weken terugkijkt en je jezelf erop betrapt dat je weer van alles voor een ander hebt gedaan en dat alle JA’s tegen een ander, weer NEE tegen jezelf waren. Maar als je nee tegen die anderen gezegd had, had je daar waarschijnlijk weer gedoe mee gekregen – toch? 

Je merkt dat je je anders gaat gedragen. Enerzijds wil je jezelf het liefst verstoppen in een hoekje, maar anderzijds kan je ook onwijs van je laten horen. Maar dat laatste is van frustratie, dat wel. Je gaat de verbinding met anderen ook wel uit de weg, omdat je niet meer zo goed weet hoe, want je bent altijd bang dat ze iets van je vinden. Je merkt dat je je dan als snel aanpast en dat wil je eigenlijk niet meer.

Je vraagt je man of hij even naar je wil luisteren, want er moet je iets van het hart. Je geeft aan dat je niet happy bent met de rol die je nu hebt, want er zit zoveel meer in je. Van je baan en het uren moederen wordt je gewoon niet gelukkig. Hij geeft aan dat hij niet snapt wat je bedoelt. Hij kijkt een beetje met de blik van “doe nou eens niet zo moeilijk, zo doet iedereen het toch”. Je voelt je niet gezien en niet gehoord, begreep hij je maar eens beter. 

Hoe zou het voor je zijn als?

Je doet wat jij wilt, want je onderneemt dingen die je eerder niet durfde. Stappen die best spannend voelen, maar ze bevriezen je niet meer. Je kan loslaten dat je altijd maar rekening met de ander houdt op voorhand, maar doet lekker je ding én bent er voor anderen, dat gaat hand in hand.

Je weet waar jouw vlam van gaat branden en je helemaal open staat voor groei. Als je die cursus, opleiding of sport doen gaat doen om te kijken wat er nou echt bij je past. Je hebt veel meer zelfvertrouwen en doet het gewoon!

Je stap voor stap toch steeds meer kiest voor jezelf. Zonder commentaar van anderen, het lijkt wel dat omdat jij sterk in je schoenen staat, de rest ook meebeweegt.

Je niet langer meer bezig houdt met de mening van de ander, je staat niet langer meer achteraan, maar je ook prettig voelt op de voorgrond. Als je je mening durft te geven en je niet bang bent voor een reactie. 

Je steun zou voelen om te gaan doen wat je zo graag zou willen? 

Ben jij klaar voor de next step in je leven? Klaar om je leven lichter te maken en vanuit ontspanning en rust te gaan stralen?

Dan is dit traject perfect voor jou! Het traject bestaat uit 6 sessies in circa 4 maanden tijd. We werken we aan jouw zelfvertrouwen en aan het ontdekken van wat jij wilt. De paarden helpen me bij de coaching en de sessies vinden dan ook buiten plaats. Paarden reageren heel zuiver op wat jij voelt en denkt en dat helpt om inzicht te krijgen in wat er bij jou speelt.

 

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met

  • Feel the fear and do it anyway mentaliteit! Jij hebt geleerd wat goed voelt voor jou, welke keuzes je mag gaan maken en dat je de sprong mag wagen.
  • Je bent niet meer bang om te kiezen. Je weet nu dat het er eigenlijk niet toe doet wat een ander ervan vindt, zolang het maar iets is wat JIJ wilt.
  • Het je eigenlijk niet echt meer uitmaakt hoe je man erin staat. Zolang jij het maar snapt! jij bent weer happy. Jullie relatie staat niet meer zo onder druk.

  • Je relaties verbeteren omdat jij jezelf kan en durft te zijn.
  • Je weet nu waar jouw rem vandaan komt en daardoor ook hoe je de rem eraf haalt.

  • Ben jij een zelfverzekerde vrouw en voel je je krachtiger.

  • Kijk je heel positief naar de toekomst en weet waar je wat je te doen staat.

 

Investering

De investering voor het Lichter leven traject is 677,-

De laatste tijd had ik steeds meer het idee dat ik op de automatische piloot leefde. Mijn hoofd had het volledig overgenomen. Ik kon maar moeilijk bij mijn gevoel komen en vond dat het tijd was om dat te veranderen.

Via via ben ik bij Zuiver Paarden-coaching terecht gekomen. De coachingssessies waren zowel mooi en fijn als emotioneel en confronterend, maar daardoor juist ontzettend waardevol. Waar ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen had verwerkt, bleek dat ik deze juist ver weg had gestopt.

Sammie (het paard) liet duidelijk zien dat er nog veel spanning en frustratie in mijn lijf zat. Dankzij de juiste tools, vragen en oefeningen van Antoinet (en soms letterlijk een duwtje in de rug van Sammie) is het gelukt om die gevoelens weer naar boven te halen, deze er te laten zijn en te doorvoelen.

Ik kan dan ook oprecht wel stellen dat ik mij – in positieve zin – bij de laatste sessie een ander persoon voelde ten opzichte van de eerste. Het schild dat ik om mij heen had gebouwd kan ik steeds meer doorbreken. Daar ben ik Antoinet en Sammie heel dankbaar voor.

Jaimy

Ik kwam bij Antoinet en Sammy omdat ik niet lekker in mijn vel zat, erg gespannen, onzeker en een laag zelfbeeld.

Sammy hield mij vaak een heel duidelijke spiegel voor en wist precies aan te geven waar de pijnpunten zaten, ook als ik mijzelf daar niet eens bewust van was. Antoinet weer daarbij de juiste vragen te stellen waardoor ik mij veel meer bewust geworden ben van mijn eigen houding, zelfondermijnende gedachtes en onterechte aannames tov anderen.Ik heb hierdoor geleerd naar mijn eigen gevoel te luisteren en dat het ok is om voor mijzelf te kiezen, dat dit zelfs heel erg belangrijk is.

De 3 sessies die ik heb gehad, zijn voor mij een eye opener geweest en de handvatten die ik erbij kreeg om thuis mee te oefenen, helpen enorm in mijn proces.

Ik ben er nog niet, maar dit was een hele fijne en grote stap in de goede richting.

Dank je wel Antoinet en Sammy!

Janneke

Voor mij was gelijk ons eerste gesprek een heel fijn gesprek. De omgeving was ontzettend mooi en fijn, maar ook hoe ons gesprek verliep. De rust die je uitstraalt, de kennis die hebt vanuit je opleiding maar ook vanuit je eigen levenservaring. De manier waarop je nu in het leven staat.

De opdrachten die ik moest doen en maken hebben mij inzichten gegeven. Er gebeurde onverwachte dingen. Het verleden, wat ik toch een soort van weggestopt had, kwam toch een beetje naar boven door de opdracht die je had bedacht.

De coachsessie met Sammie (het paard) vond ik ontzettend spannend, maar ook hierin heb je me me vertrouwen gegeven en heel goed begeleid. Het was erg confronterend, maar het is heel mooi om de samenwerking te zien tussen jou en Sammie. Hoe Sammie bepaalde dingen duidelijk kan maken en hoe jij daar op inspeelt en daarmee weer verder kunt in de coaching.

Ik ben heel erg blij dat ik deze coachingsessies bij je heb mogen ervaren. En ik hoop dat ik samen met een beetje hulp van jou nog hele mooie stappen ga maken.

 

Linda

Paarden zijn spiegels van de ziel, zij laten zien wat er bij jou onder de oppervlakte zit

Mag ik jou inspireren met mijn wekelijkse update?

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

Yes je bent ingeschreven op mijn nieuwsbrief, leuk! Tot schrijfs.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Voel je vrij om me een berichtje te sturen.