Op je tandvlees

Ik weet niet beter dan dat ik de vakantie haalde op mijn tandvlees. De laatste jaren in loondienst viel dat mee hoor, want toen had ik veel geleerd over mezelf en vooral over hoe te ontspannen. Maar de jaren daarvoor leefde ik van vakantie naar vakantie, als het dan zover was dan was ik daar ook meer dan aan toe. En als je je dan eindelijk ontspannen voelde, dan was de vakantie alweer voorbij en begon het weer van voren af aan.

Yes, relexed op vakantie

Vandaag ga ik samen met mijn vriend een volle week op vakantie. Heerlijk! Rust, bos, uren kletsen, wandelen en elke dag in de sauna😌. Van elke seconde genieten!

Dit is de eerste vakantie dat ik er niet aan toe ben. Ik had prima tot de zomervakantie door kunnen werken, ik doe de hele dag wat ik leuk vind. (nou ja, bijna de hele dag dan) Ik ben chill en uitgerust, fit en ik voel me goed!

Het resultaat van mijn acties. Ik slaap goed, eet goed (kan ik ook uren over praten trouwens) ik wandel veel, doe yoga en ik neem op tijd rust.

Mezelf voeden met het juiste

Ik ken ook wel periodes (dagen of soms weken) dat ik me niet goed voel. Maar dan zoek ik ook gelijk ‘hulp’, in de vorm van nog meer wandelen, ik ga naar een collega (coach) om naast het paard te staan voor nieuwe inzichten of ik schakel een andere (business) coach in. Kan ik daarna weer knallen.

Wat ik ook doe om me goed te blijven voelen is me uiten, ik stop geen dingen weg, ik praat over wat er in me omgaat. Dat scheelt je lijf en hoofd zo veel! Ik merk het ook gelijk in mijn energie als ik het niet doe. Ik voel gewoon dat het stokt. Soms weet ik niet direct wat er dan speelt, maar meestal komt het er al wandelend in de natuur wel uit of als ik tussen de paarden ben. Ik ga dan uit mijn hoofd, waardoor het denken meer uit gaat en de antwoorden naar de oppervlakte kunnen komen.

Ik ga op vakantie en neem mee…

Maar resume, ik ga op vakantie en ik neem mee: een uitgerust en fit lijf, zodat ik vanaf uur 1 volle bak genieten. Mijn hoofd, hart en buik op een lijn. Ik ben verbonden met mezelf en vol energie.

Vertel eens, hoe is dat bij jou? Red jij het op je tandvlees of zorg je ervoor dat je toch enigszins relaxt op vakantie kan?

Mocht je willen dat ik eens met je meedenk over hoe jij meer uit je hoofd in je lijf komt, zodat jij misschien ook wel relaxter op vakantie kan dan ooit, boek dan een GRATIS 30 minuten sessie met mij en ik geef je direct waardevolle tips.

Leef lichter

Ik hoop oprecht voor je dat je enigszins relaxed aan je vakantie kan beginnen. En omdat ik weet dat het een valkuil is van veel van ons vrouwen; vraag hulp! Wees duidelijk naar je man en kids wat je van ze verwacht en wat ze moeten doen. Ik weet dat het een grote wens is van vele, maar helaas de meesten doen dat niet uit zichzelf. Geef je grenzen aan, vraag hulp en ga een stuk lichter op vakantie. Veel plezier 🌞.

Liefs,

Antoinet

 

 

Volg je me al op Instagram?

Photo by Mohamed Nohassi on Unsplash

 

 

 

 

 

 

 

 

✨Ben jij opzoek naar tips en trics voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang elke vrijdag inspiratie in je mailbox✨

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

 

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Stel hier makkelijk en snel je vraag.
Hey, mijn naam is Antoinet. Leuk om een appje van je te ontvangen. Waarmee kan ik je helpen?