Lichter leven sessie

Kom gelijk tot de kern en ontdek in één sessie waar jouw energie niet stroomt, zodat je weet waar jij blokkeert en hoe je weer in flow komt.

Word je bewust van wat er speelt onder de oppervlakte. Dé stroomversneller voor jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwordingsproces.

Wil jij je weer rustig en in balans voelen? Laat mij je dan met behulp van coaching met paarden helpen aan een blijvend krachtig gevoel. Beginnen bij de kern, terug naar de essentie.

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Voel jij deze quote? Voor mij was die quote echt een eyeopener! Inderdaad, stoppen met wat je altijd deed en vandaag nog kiezen om het écht anders te gaan doen! Maar hoe, waar begin je? Ik heb wat voor je, dit zou voor jou weleens het begin van een nieuwe toekomst kunnen zijn.

Herken je een of meer van onderstaande punten?

 • Je loopt vast, in je werk of thuis. Vaak in beide en je voelt je niet zo happy meer. Je hebt echt meer ruimte nodig voor jezelf, maar het lukt je maar niet om je ruimte in te nemen.
 • Je bent vaak overprikkeld, je hebt echt een korter lontje dan vroeger. Je omgeving merkt dat maar al te goed. Echt gezelliger wordt het er niet van. Er wordt erg aan je getrokken, je moet ook zoveel doen en regelen
 • Rust nemen en ontspannen, wat was dat ook alweer? Daar heb je geen tijd voor en als je dan even een moment hebt, wat ga je dan in vredesnaam doen? Wat deed ik vroeger nou eigenlijk, vraag je je af. Je merkt dat je dan scrollend op social media, je vrije uurtjes doorbrengt. Achteraf bedenk je dat je beter een boek had kunnen lezen.
 • Je wilt het echt anders! Maar je kan gewoon niet zo goed meer bij je gevoel, je hebt eigenlijk allerlei vragen. Een daarvan is, wat heb ik in vredesnaam te doen hier op aarde en de ander is: mag ik ecth voor mezelf kiezen?

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je je weer krachtig voelt. Je weet wat goed is voor jou en dat leert te delen met anderen. Je leert tijd voor jezelf te nemen en echt goed voor jezelf te zorgen, je durft voor jezelf te kiezen. Je kan beter aangeven wat je nodig hebt en je durft je plek in te nemen.
 • Je meer rust ervaart! Doordat jij meer afstand neemt, je rust neemt en meer tijd voor jezelf zal je merken dat je lontje weer steeds langer wordt. Rust en meer tijd voor en met jezelf gaan ervoor zorgen dat je veel minder overprikkeld zal raken. Je kan op tijd terugschakelen zodat… ?
 • Je in het nu leeft. Als je meer in het nu leert zijn, meer uit je hoofd en contact leert maken met jezelf, dan kan jij je innerlijke stem meer horen. Verlangens en wensen poppen als het ware weer op. Je weet wat je drijft.
 • Je de verbinding met jezelf voelt. Hoofd, hart en buik weer op een lijn, in plaats van alles vanuit je hoofd te willen doen. Door te leren te verbinden met jezelf, heel je jezelf. Vanuit heling komen antwoorden. Jij gaat ontdekken wat je te doen hebt!

Wil jij ontdekken wat je te doen hebt?

Dit is mogelijk

Wanneer jij je laat coachen met behulp van paarden. Paarden zijn spiegels van de ziel, zij geven jou krachtig en liefdevol feedback over waar jouw aandacht en energie heen mag. Ze houden je een spiegel voor en helpen je daarmee aan inzichten waardoor jij je weer krachtig voelt en verbonden met je lichaam, zodat je meer rust en vertrouwen ervaart in je eigen leven en je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Tijdens een sessie met het paard word jij onderdeel van de kudde. Voor de kudde is het belangrijk dat elke lid van de kudde in balans is. Op die manier zijn ze namelijk altijd in staat om te vluchten, paarden zijn prooidieren en willen veilig zijn in de kudde. Als jij je krachtig voelt, in balans bent, dan is de kudde veilig. Ze zullen er dus alles aandoen om je erop te wijzen als dat niet het geval is. Ik heb geleerd om hun lichaamstaal en de boodschappen naar jou toe te vertalen, zodat jij leert om te voelen wat goed is voor jou. Uit je hoofd, in je lijf. Jij komt hierdoor weer in verbinding met jezelf en zo meer in balans. Je energie kan weer stromen, jij gaat weer stralen en je voelt je krachtig & lichter tegelijk! Deze Lichter Leve sessie geeft al hele mooie inzichten, waarmee jij nu echt in beweging gaat komen!

Na deze Lichter Leven sessie voel jij je:

 • Rustiger
 • Ontspannen
 • Weten wat er bij jou onder de oppervlakte speelt, je kan gelijk in actie komen
 • Weten hoe het voelt om verbinding met jezelf te voelen
 • Krijg je een boost in je persoonlijke ontwikkeling en in je bewustzijnsproces
 • Je voelt je meer in je kracht staan

Wat kan je verwachten?

Gratis Intake

Een online Zoom of telefonische intake van 15 minuten. Daarin gaan we je probleemstelling/hulpvraag bespreken. Waar loop je tegenaan, wat zou je willen.

De sessie bij de paarden

We starten de sessie met rust, even wat drinken en ondertussen vertel ik je wat we gaan doen. Ik zorg ervoor dat je op je gemak bent voordat je bij de paarden de bak in gaat. De sessie duurt maximaal 90 minuten minuten. Het paard/de kudde gaat jouw energie scannen en zal direct feedback geven. Ik vertel je bij elke uiting van het paard/de kudde wat het zou kunnen zeggen over jou.

We sluiten af met

Een contactmoment via Zoom of telefonisch van 15 minuten. Dit is een nabespreking, wat ben je tegengekomen de afgelopen week? Ik kan je daarin dan nog begeleiden, zodat je niet blijft rondlopen met vragen. Er gebeurt veel op onbewust niveau, coaching met paarden werkt daardoor heel lang door. Inzichten komen vaak nog dagen tot twee weken na de sessie met de paarden. En daarom is deze coaching zo krachtig en voel jij je niet enkel dezelfde dag veel rustiger & ontspannener, maar merk je dit ook in de weken en zelfs maanden erna.

Wil jij je weer krachtig en in balans voelen?

Boek dan direct hier jouw Lichter Leven sessie.

Jouw investering is € 142,-

Mijn paarden coaching bij Antoinet was een hele bijzondere en prettige ervaring. Antoinet is een hele warme toegankelijke vrouw die de juiste vragen weet te stellen. Samen met haar paard Sammie lieten ze me heel duidelijk voelen en gaven me inzichten wat me te doen stond om verder te komen op mijn (levens) pad.Waarbij voor mij ook de nodige emoties vrij kwamen. Erg mooi. Een week na mijn sessie voelde ik nog steeds dat er van alles in gang is gezet. Hele mooie ervaring wat me verrijkt. 

Bianca

Vanmorgen mocht ik een coaching sessie doen bij Zuiver Paardencoaching. Spannend, maar ik was zeer nieuwsgierig wat het paard mij kan laten zien.
Ik ben altijd erg onder de indruk van paarden en daardoor wat gespannen. Sammie gaf me letterlijk tot een paar keer toe een zetje in de rug, daarna nam zij afstand en gaf mij even een moment om te ontspannen. Heel bijzonder om te voelen hoe op een moment met een tinteling de spanning uit je lijf loopt. Zij rekte meerdere keren haar nek uit, alsof zij aan het stretchen was. Dit had ik vanmorgen nog gedaan met oefeningen om de spanning uit mijn lijf te halen, Sammie spiegelde dat daar toch nog spanning zat.
Antoinet wist goed te benoemen wat het paard liet zien. Ik ben verrast wat er gebeurde, voel me vredig en weet wat me te doen staat.
Bedankt Antoinet en Sammie.

Ilse

Ik zat niet lekker in mijn vel, maar wilde dat vooral niet laten blijken aan anderen. Ook wist ik eigenlijk niet precies waarom niet. Ik had zelf nooit gedacht dat een paard dat allemaal zou kunnen aanvoelen. Daarom zou ik ook zeker een sessie aanraden omdat er onbewust vaak meer wordt los gemaakt dan je in eerste instantie zou denken.

Stephanie

Veerkracht

To remember who you are, you need to forget who they told you to be

Mag ik jou inspireren met mijn wekelijkse update?

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

Yes je bent ingeschreven op mijn nieuwsbrief, leuk! Tot schrijfs.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Voel je vrij om me een berichtje te sturen.