Lichter Leven sessie

Kom gelijk tot de kern en ontdek in één sessie waar jouw energie niet stroomt, zodat je weet waar jij blokkeert en hoe je weer in flow komt.

Lichter Leven in 1 sessie

Lichter leven, verlang jij daar ook naar? Wil jij je weer rustig en in balans voelen? Laat mij je dan met behulp van coaching met paarden helpen aan een blijvend krachtig gevoel. Beginnen bij de kern, terug naar de essentie. Tijdens deze sessie ga jij ervaren wat coaching met paarden voor jou kan betekenen.

Een losse sessie is ideaal om een goed beeld te krijgen van hoe de coaching in zijn werk gaat. Mag het van jou ook in een groepje, kijk dan voor actuele data op mijn workshoppagina.

”Word je bewust van wat er speelt onder de oppervlakte.

Dé stroomversneller voor jouw persoonlijke ontwikkeling en

bewustwordingsproces.

Herken je een of meer van onderstaande punten?

 • Je loopt vast, in je werk of thuis. Vaak in beide en je voelt je niet zo happy meer. Je hebt echt meer ruimte nodig voor jezelf, maar het lukt je maar niet om je ruimte in te nemen.
 • Je bent vaak overprikkeld, je hebt echt een korter lontje dan vroeger. Je omgeving merkt dat maar al te goed. Echt gezelliger wordt het er niet van. Er wordt erg aan je getrokken, je moet ook zoveel doen en regelen
 • Rust nemen en ontspannen, wat was dat ook alweer? Daar heb je geen tijd voor en als je dan even een moment hebt, wat ga je dan in vredesnaam doen? Wat deed ik vroeger nou eigenlijk, vraag je je af. Je merkt dat je dan scrollend op social media, je vrije uurtjes doorbrengt. Achteraf bedenk je dat je beter een boek had kunnen lezen.
 • Je wilt het echt anders! Maar je kan gewoon niet zo goed meer bij je gevoel, je hebt eigenlijk allerlei vragen. Een daarvan is, wat heb ik in vredesnaam te doen hier op aarde en de ander is: mag ik echt voor mezelf kiezen?
 • Je vindt het enorm spannend om bij de paarden te staan, waardoor je twijfelt of dit iets voor je is. Deze losse sessie is daarom een mooie eerste stap, waarna we samen kijken of het Lichter Leven traject bij jou past.

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je je weer krachtig voelt. Je weet wat goed is voor jou en dat leert te delen met anderen. Je leert tijd voor jezelf te nemen en echt goed voor jezelf te zorgen, je durft voor jezelf te kiezen. Je kan beter aangeven wat je nodig hebt en je durft je plek in te nemen.
 • Je meer rust ervaart! Doordat jij meer afstand neemt, je rust neemt en meer tijd voor jezelf, zal je merken dat je lontje weer steeds langer wordt. Rust en meer tijd voor en met jezelf gaan ervoor zorgen dat je veel minder overprikkeld zal raken. Je kan op tijd terugschakelen zodat je niet meer jouw frustratie op anderen afreageert?
 • Je in het nu leeft. Als je meer in het nu leert zijn, meer uit je hoofd en contact leert maken met jezelf, dan kan jij je innerlijke stem meer horen. Verlangens en wensen poppen als het ware weer op. Je weet wat je drijft.
 • Je de verbinding met jezelf voelt. Hoofd, hart en buik weer op een lijn, in plaats van alles vanuit je hoofd te willen doen. Door te leren te verbinden met jezelf, heel je jezelf. Vanuit heling komen antwoorden. Jij gaat ontdekken wat je te doen hebt!

De eerste stap naar verandering is in beweging komen.

Dit is mogelijk

Wanneer jij je laat coachen met behulp van paarden. Paarden zijn spiegels van de ziel, zij geven jou krachtig en liefdevol feedback over waar jouw aandacht en energie heen mag. Ze houden je een spiegel voor en helpen je daarmee aan inzichten waardoor jij je weer krachtig voelt en verbonden met je lichaam, zodat je meer rust en vertrouwen ervaart in je eigen leven en je volledig in je eigen kracht komt te staan.

Tijdens een sessie met het paard word jij onderdeel van de kudde. Voor de kudde is het belangrijk dat elke lid van de kudde in balans is. Op die manier zijn ze namelijk altijd in staat om te vluchten, paarden zijn prooidieren en willen veilig zijn in de kudde. Als jij je krachtig voelt, in balans bent, dan is de kudde veilig. Ze zullen er dus alles aandoen om je erop te wijzen als dat niet het geval is. Ik heb geleerd om hun lichaamstaal en de boodschappen naar jou toe te vertalen, zodat jij leert om te voelen wat goed is voor jou. Uit je hoofd, in je lijf. Jij komt hierdoor weer in verbinding met jezelf en zo meer in balans. Je energie kan weer stromen, jij gaat weer stralen en je voelt je krachtig & lichter tegelijk! Deze Lichter Leven sessie geeft al hele mooie inzichten, waarmee jij nu echt in beweging gaat komen!

Voor echt transformatie raad ik je wel een traject aan, die boek je hier. In een sessie krijg je al mooie inzichten en weet je waar jouw aandacht heen mag, maar echte transformatie heeft langer de tijd nodig. Eerst een losse sessie doen en vervolgens in mijn traject stappen is natuurlijk ook mogelijk♥

De effecten van de Lichter Leven sessie zijn:

 • Je voelt je rustiger
 • Je ervaart meer ontspanning
 • Kennis van wat er bij jou onder de oppervlakte speelt, je kan gelijk in actie komen
 • Ervaren hoe het voelt om verbinding met jezelf te voelen
 • Een boost in je persoonlijke ontwikkeling en in je bewustzijnsproces
 • Je voelt je meer in je kracht staan

Wat kan je verwachten?

We starten de sessie met een kennismaking en een bakkie koffie of thee. We bespreken even kort wie je bent en met welke vraag je komt.

Daarna vertel ik je wat we gaan doen, hoe de sessie in z’n werk gaat en ik vertel je iets over de paarden. Ik zorg ervoor dat je op je gemak bent voordat je bij de paarden de bak in gaat en mocht je het te spannend vinden, dan ga ik mee de bak in.

Het paard/de kudde gaat jouw energie scannen en zal direct feedback geven. Ik vertel je bij elke uiting van het paard/de kudde wat het zou het zou kunnen betekenen.

We bespreken even kort na, zodat de sessie na kan werken zonder er al te veel woorden aan te geven. Zo blijf je nog even in de energie van de paarden. Je krijgt van mij een mooie kaart waar je de boodschap of vaak meerdere boodschappen van de paarden kunt opschrijven ♥.

De Lichter leven sessie duurt 60 minuten.

Wil jij je de kracht van coaching met paarden komen ervaren?

Boek dan direct hier jouw Lichter Leven sessie.

Jouw investering is €125

(Ex btw voor ondernemers)

Mijn paarden coaching bij Antoinet was een hele bijzondere en prettige ervaring. Antoinet is een hele warme toegankelijke vrouw die de juiste vragen weet te stellen. Samen met haar paard Sammie lieten ze me heel duidelijk voelen en gaven me inzichten wat me te doen stond om verder te komen op mijn (levens) pad.Waarbij voor mij ook de nodige emoties vrij kwamen. Erg mooi. Een week na mijn sessie voelde ik nog steeds dat er van alles in gang is gezet. Hele mooie ervaring wat me verrijkt.

Bianca

Vanmorgen mocht ik een coaching sessie doen bij Zuiver Paardencoaching. Spannend, maar ik was zeer nieuwsgierig wat het paard mij kan laten zien.
Ik ben altijd erg onder de indruk van paarden en daardoor wat gespannen. Sammie gaf me letterlijk tot een paar keer toe een zetje in de rug, daarna nam zij afstand en gaf mij even een moment om te ontspannen. Heel bijzonder om te voelen hoe op een moment met een tinteling de spanning uit je lijf loopt. Zij rekte meerdere keren haar nek uit, alsof zij aan het stretchen was. Dit had ik vanmorgen nog gedaan met oefeningen om de spanning uit mijn lijf te halen, Sammie spiegelde dat daar toch nog spanning zat.
Antoinet wist goed te benoemen wat het paard liet zien. Ik ben verrast wat er gebeurde, voel me vredig en weet wat me te doen staat.
Bedankt Antoinet en Sammie.

Ilse

Ik zat niet lekker in mijn vel, maar wilde dat vooral niet laten blijken aan anderen. Ook wist ik eigenlijk niet precies waarom niet. Ik had zelf nooit gedacht dat een paard dat allemaal zou kunnen aanvoelen. Daarom zou ik ook zeker een sessie aanraden omdat er onbewust vaak meer wordt los gemaakt dan je in eerste instantie zou denken.

Stephanie

Ik deed de Lichter Leven sessie met een open blik, uit nieuwsgierigheid en had geen specifiek doel. De jaren tussen de paarden hadden me het meeste al wel geleerd dacht ik.  Dit was de eyeopener! Er is nog zoveel te ontdekken.

Realisatie dat je je rol hebt in de kudde. Geen plek voor veel in je hoofd. Handelen op basis van gevoel en ontspanning.

Zeer fijne beleving en heel mooi vraag- en vertaalwerk van Antoinet. Een ervaring die je hart raakt.

Aline

Veerkracht

To remember who you are, you need to forget who they told you to be

Zuiver Coaching met paarden | Antoinet van Doorn

Coachlocatie: Nieuweweg – Noord in Veenendaal &

Landgoed de Tangh in Rhenen

Bel of whatsApp 06-42236451
info@zuivercoaching.nl

Kvk: 81853343  Btw: NL003611458B02

✨Ben jij opzoek naar tips en trics voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang elke vrijdag inspiratie in je mailbox✨

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

 

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Stel hier makkelijk en snel je vraag.
Hey, mijn naam is Antoinet. Leuk om een appje van je te ontvangen. Waarmee kan ik je helpen?