Jezelf negeren

Hoeveel signalen heeft jouw lichaam al gegeven? Leer kiezen voor jezelf, ongegeneerd. Je lichaam is waarschijnlijk al lang aan het schreeuwen, maar jij luistert niet. Geen tijd voor, want je moet nog zoveel. Maar hoe lang ga je dat nog volhouden dan? Als jij niet zelf stopt, dan stopt jouw lichaam voor jou, lampje uit. En dat is toch ook niet wat je wil toch?

Ik ging er bijna aan onderdoor

Ik weet nog goed wat voor een rampenplan ik zelf was. Ik deed wat ik altijd deed en dat wat ik dacht dat er van me verwacht werd. Ik had nooit geleerd of er over nagedacht wat ik nou wilde of wie ik nou was. Ik ging gewoon mee in de stroom van verwachtingen van anderen en de maatschappij, totdat het echt niet meer in lijn was met wie ik van binnen was. Dat gaat pijn doen vroeg of laat. Bij mij kwam dat moment, zoals bij veel vrouwen, toen ik moeder werd.

Moeder worden,

Het moederschap vroeg veel van me, maar toen nog had ik het idee dat ik de enige was die het pittig vond. Het constante aan staan vond ik echt zwaar. Het ging maar door. Combineer dat met niet weten wie je bent of wat jij nou wil in het leven en het feest is compleet.

Zo overprikkeld en prikkelbaar

En wat schreeuwde mijn lijf. Die stond altijd in de vechtmodes. Overprikkeld en super prikkelbaar, hoge spierspanning, vreselijk moe, rode vlekken in mijn nek en een hoofd zo vol…. Ik bezweek er bijna onder. Mijn lijf stopte bijna voor mij. Totdat ik koos voor mezelf, steeds een beetje meer. Ik ging me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en ging naar een coach.

Worden wie je werkelijk bent

Nu kan ik zeggen: wat een mooie reis. Pijnlijk, maar zo leerzaam. Het is het waard, jij bent het waard om door die pijn heen te gaan en je leven te gaan inrichten zoals jij dat wil, nadat je hebt uitgevogeld wat dat dan is. En dan steeds dichter bij jezelf uit te komen.

Voor mij is dat spirituele ontwikkeling: Worden wie je werkelijk bent.

Wil jij weer kunnen stralen?

Innerlijke rust, veerkracht, aanwezig in het moment, verbonden met jezelf. Weer kunnen stralen en helemaal jezelf kunnen zijn. Doorbreek jouw blokkades! Ik gun het jou met heel mijn hart. 

Wat houdt jou nog tegen voor jezelf te durven kiezen, om echt jezelf te kunnen zijn en te stralen als nooit tevoren? Laat het me hier weten.

Wil jij opzoek naar die stralende vrouw die je in wezen bent? Wil jij Lichter Leven en jouw blokkades transformeren? Neem die stap, gun het jezelf en neem contact op.  

Liefs,

Antoinet

 

Volg je me al op Instagram?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨Ben jij opzoek naar tips en trics voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang elke vrijdag inspiratie in je mailbox✨

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

 

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Stel hier makkelijk en snel je vraag.
Hey, mijn naam is Antoinet. Leuk om een appje van je te ontvangen. Waarmee kan ik je helpen?