Aanpassen aan anderen

Ik trok vandaag een kaartje uit het kaartendeck die ik van mijn eigen coach heb gekregen toen ik bij haar een traject deed. Daarop stond: ‘Met mijn energie trek ik mensen aan, ben jij tevreden met jouw netwerk? Ik wel ja, nu wel in ieder geval. Maar jaren was dat niet zo, ik paste me aan. Het gevaar daarvan is natuurlijk dat je niet de mensen aantrekt die bij je passen, want je hebt je immers aangepast. Niet jezelf kunnen of durven zijn omdat…. vul maar in. Of je gaat met mensen om omdat dat nou eenmaal zo ontstaan is. Je partners vrienden bijvoorbeeld of collega’s die zo nodig met elkaar willen bonden en je dus maar naar die borrel gaat, want anders ben je weer de enige die daar geen zin in heeft.

 

Uitmaken met je bestie

Ik ben benieuwd hoe dat bij jou is? Hoe gaat het met jouw netwerk, alle mensen om je heen. Wordt je er blij van, neem je sommige voor lief of zitten er ook echt mensen tussen die niet oké zijn voor jou? En wat doe je dan? Heb jij het weleens ‘uitgemaakt’ met vrienden, vriendinnen of familie die verre van goed voor je waren? Ik wel en dat is moeilijk.

Ik had jaren geleden een bestie, maar als ik de aantal keren dat zij mij op mijn hart stapte moet gaan tellen… heb je even? Zij was alles behalve supportive en bij alles wat ik zei of deed, kon zij het beter of wist ze iets wat echt veel beter was. Ik heb me zo vaak echt heel rot gevoeld door wat ze ‘nu weer’ gezegd had. Ik heb die vriendschap dood laten bloeden, al zal zij waarschijnlijk beweren dat zij dat deed haha.

 

Pijnlijke lessen

Toen pijnlijk allemaal, maar haar langer laten dansen op mijn hart als het haar uitkwam deed meer pijn. En laten we eerlijk zijn, het lag natuurlijk niet allemaal aan haar. Zij had mij blijkbaar heel wat lessen te leren, dat zag ik uiteindelijk gelukkig. Dus no hard feelings, maar dank-baarheid voor de lessen die ik van haar heb mogen ontvangen.

 

Be picky

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen met wie je het meest omgaat, wees dus kieskeurig????

Ik vertik het om met mensen om te gaan waarbij ik mezelf niet kan zijn of waar ik me niet goed bij voel. Je kent het misschien wel, anderen waar jij helemaal op leeg loopt. Kunnen zij niks aan doen hè, maar zij matchen dus niet lekker met je.

 

Wat je uitzendt, krijg je terug

Het eerste stuk van de zin: ‘Met mijn energie trek ik mensen aan’ vind ik eigenlijk een hele mooie om mee af te sluiten. Want iemand met zelfvertrouwen zendt een andere frequentie uit dan iemand die onzeker is. En als je vanuit die zelfverzekerdheid helemaal jezelf kan zijn, dan trek je dus mensen aan die helemaal bij je passen? Hoe klinkt dat?  Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te leren hoe ze zich zelfverzekerder kunnen gaan voelen en hun leven in te richten zoals zij dat willen. Rechte schouders en borst(en) vooruit.

Kan jij je voorstellen dat als je je anders gaat voelen/denken dat je leven er dan anders uit gaat zien? Wil je met me delen hoe dat eruit zou zien?

Gratis waardevolle tips

Zou je het fijn vinden als ik eens met je meedenk? Wat zou jij nu per direct anders kunnen doen om jouw leven in te gaan vullen zoals jij dat wil. Vul dan nu dit formulier in en dan plannen een afspraak om online 30 minuten, gratis 3 waardevolle tips te ontvangen. Mocht je erover denken om met jezelf nu echt aan de slag te gaan (voor jouw beste jaar ooit;)) kan je gelijk even ‘voelen’ of wij een goede match zijn.

 

 

 Liefs,

Antoinet

 

In mijn gratis e-book geef ik tips voor meer zelfvertrouwen. Vanuit de verbinding met jezelf en je goed voelen over en met jezelf, kan je meer en meer gaan leven vanuit rust en je leven gaan inrichten zoals jij dat wil. Je kan het e-book hier aanvragen.

Volg je me al op Instagram?

 

Photo by Chang Duong on Unsplash

 

 

 

✨Ben jij opzoek naar tips en trics voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang elke vrijdag inspiratie in je mailbox✨

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

 

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Stel hier makkelijk en snel je vraag.
Hey, mijn naam is Antoinet. Leuk om een appje van je te ontvangen. Waarmee kan ik je helpen?