Lichter Leven in 4 maanden

1:1 traject

Sterker in je schoenen staan en weer gaan doen wat goed is voor jóu!

Op jouw voorwaarden léven is een Lichter Leven

Het is tijd om bepaalde zaken in je leven drastisch aan te pakken. Je wil niet langer in de waan van de dag leven, vooral bezig zijn met wat iedereen van je verwacht en daarbij altijd achteraan in de rij aansluiten. Je bent echt moe! Je bent er klaar voor om rust te creëren in je hoofd, weer te gaan voelen wat je hart wil en weer te gaan vertrouwen op je intuïtie.

In mijn Lichter Leven traject werk ik samen met de paarden. Jij krijgt, door wat de paarden laten zien, precies te weten waar jouw blokkades zitten.

Paarden zijn heel sensitieve dieren en zijn specialisten in het lezen van lichaamstaal en intentie. Ze zijn zonder oordeel en laten vanuit zuivere intentie, feilloos zien wat er speelt onder de oppervlakte en ik geef jou de boodschap van het paard door. Zodat je persoonlijke ontwikkeling en je bewustzijn in een stroomversnelling komt.

Durf te vertrouwen op je eigen kracht

Herken je dit?

Je hebt jarenlang gedaan wat je dacht dat er van je verwacht werd, zonder je daarbij af te vragen hoe jij het wilde. Je mensen zou teleurstellen als je het niet doet zoals je geleerd is of zoals het ‘hoort’ en dat zorgde er altijd voor dat je netjes binnen de paadjes bleef. Maar dat begint te veranderen nu je meer tijd voor jezelf hebt: je weet bést wat je zo ongeveer zou willen… Maar je doet het nog niet. Die stap vind je te groot en te spannend. Je wilt graag de harmonie bewaren. 

Je hebt al zo lang je je kan herinneren het gevoel dat er veel meer in je zit, maar op een of de andere manier lijkt het wel of je altijd de verkeerde keuzes daarin maakt. Het voelt alsof je altijd een soort van op de rem staat. Doordat je veel meer kan nadenken over ‘wat je nog allemaal in je hebt’ nu je veel meer thuis bent en de kinderen wat groter worden, lijkt dat gevoel wel sterker dan ooit. Maar wat gaan anderen daarvan vinden als je wel voor jezelf kiest?

Je gaat het gewoon doen! Je neemt je voor: ‘ik ga mijn ruimte innemen en keuzes maken waar ik blij van word!’ Totdat… je na een paar weken terugkijkt en je jezelf erop betrapt dat je weer van alles voor een ander hebt gedaan en dat alle JA’s tegen een ander, weer NEE tegen jezelf waren. Maar als je nee tegen die anderen gezegd had, had je daar waarschijnlijk weer gedoe mee gekregen – toch? 

Je merkt dat je je anders gaat gedragen. Enerzijds wil je jezelf het liefst verstoppen in een hoekje, maar anderzijds kan je ook onwijs van je laten horen. Maar dat laatste is van frustratie, dat wel. Je gaat de verbinding met anderen ook wel uit de weg, omdat je niet meer zo goed weet hoe, want je bent altijd bang dat ze iets van je vinden. Je merkt dat je je dan als snel aanpast en dat wil je eigenlijk niet meer.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je doet wat jij wilt, want je onderneemt dingen die je eerder niet durfde. Stappen die best spannend voelen, maar ze bevriezen je niet meer. Je kan loslaten dat je altijd maar rekening met de ander houdt op voorhand, maar doet lekker je ding én bent er voor anderen, dat gaat hand in hand.

Je weet waar jouw vlam van gaat branden en je helemaal open staat voor groei. Als je die cursus, opleiding of sport doen gaat doen om te kijken wat er nou echt bij je past. Je hebt veel meer zelfvertrouwen en daarom doe je het gewoon!

Je stap voor stap toch steeds meer kiest voor jezelf. Zonder commentaar van anderen, het lijkt wel dat omdat jij sterk in je schoenen staat, de rest ook meebeweegt.

Je niet langer meer bezighoudt met de mening van de ander, je staat niet langer meer achteraan, maar je ook prettig voelt op de voorgrond. Als je je mening durft te geven en je niet bang bent voor een reactie. 

Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven?

Lichter Leven in 4 maanden

Het 4 maanden traject omvat 6 sessies van elk 90 min en heeft een investering van 1249,- inclusief BTW. Na elke sessie krijg je praktische opdrachten en tips als huiswerk mee om tussen de sessies door mee aan de slag te gaan. 

We werken aan jouw zelfvertrouwen, zelfleiderschap en aan het (her)ontdekken van wat jij wil. Je gaat weer leren voelen en de verbinding met jezelf herstellen. Meer energie, veerkracht en innerlijke rust. 

De paarden helpen bij de coaching. Paarden reageren heel zuiver op wat jij voelt en denkt en dat helpt om inzicht te krijgen in wat er bij jou speelt. Ik geef je na elke sessie opdrachten mee voor thuis ter ondersteuning van je proces. Daarnaast is het de bedoeling dat je zelf actief aan de slag gaat met dat wat zich aandient. Het traject vraagt echt commitment van jou, maar staat tegenover dat je leven echt gaat veranderen. 

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met

  • Feel the fear and do it anyway mentaliteit! Jij hebt geleerd wat goed voelt voor jou, welke keuzes je mag gaan maken en dat je de sprong mag wagen.
  • Je bent niet meer bang om te kiezen. Je weet nu dat het er eigenlijk niet toe doet wat een ander ervan vindt, zolang het maar iets is wat JIJ wil.
  • Je relaties verbeteren omdat jij jezelf kan en durft te zijn.
  • Je weet nu waar jouw rem vandaan komt en daardoor ook hoe je de rem eraf haalt.

  • Ben jij een zelfverzekerde vrouw en voel je je krachtiger.

  • Kijk je heel positief naar de toekomst en weet waar je wat je te doen staat.

 

De investering voor het Lichter Leven traject is 1249,- 

(incl BTW)

Betalen in 3 termijnen van €444 is mogelijk.

De laatste tijd had ik steeds meer het idee dat ik op de automatische piloot leefde. Mijn hoofd had het volledig overgenomen. Ik kon maar moeilijk bij mijn gevoel komen en vond dat het tijd was om dat te veranderen.

Via via ben ik bij Zuiver Paarden-coaching terecht gekomen. De coachingssessies waren zowel mooi en fijn als emotioneel en confronterend, maar daardoor juist ontzettend waardevol. Waar ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen had verwerkt, bleek dat ik deze juist ver weg had gestopt.

Sammie (het paard) liet duidelijk zien dat er nog veel spanning en frustratie in mijn lijf zat. Dankzij de juiste tools, vragen en oefeningen van Antoinet (en soms letterlijk een duwtje in de rug van Sammie) is het gelukt om die gevoelens weer naar boven te halen, deze er te laten zijn en te doorvoelen.

Ik kan dan ook oprecht wel stellen dat ik mij – in positieve zin – bij de laatste sessie een ander persoon voelde ten opzichte van de eerste. Het schild dat ik om mij heen had gebouwd kan ik steeds meer doorbreken. Daar ben ik Antoinet en Sammie heel dankbaar voor.

Jaimy Poeles

Een paar maanden geleden ben ik bij Antoinet terechtgekomen omdat ik graag meer in verbinding wilde komen met mijn gevoel en de grip op mijn leven weer terug wilde krijgen.

De afgelopen maanden ben ik meerdere keren gecoacht door Antoinet en de paarden en dit heeft me ontzettend goed geholpen. Antoinet stelt de juiste vragen, is open en eerlijk en er heerst een ontzettend prettige en ontspannen sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt.

De spiegel die de paarden je voorhouden en de vertaling van Antoinet naar mijn situatie hebben me ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in de kern van het “probleem”. De verbinding met mijn gevoel is weer herstelt en ik sta een stuk steviger in mijn schoenen.

Ik heb weer grip op mijn leven en Antoinet en de paarden hebben mij doen inzien dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik mijn eigen keuzes mag maken.

Ik ben Antoinet en de paarden dan ook ontzettend dankbaar voor de inzichten die zij mij hebben gegeven en kan iedereen een coaching traject bij Antoinet aanbevelen.

Anna van den Berg

Puur, oprecht en bijzonder. Een mooi traject waarin ik veel heb mogen leren van zowel Antoinet als de paarden. Ze zijn een team. De paarden geven de meest oprechte en pure boodschap, die Antoinet vertaald door te vragen en je te laten voelen. Ze zijn een spiegel en zetten je aan om naar jezelf te kijken.

Kim Vermeulen

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn traject vooraf betalen?

Voor een coachingstraject is commitment belangrijk voor het resultaat. Wij gaan samen 4 maanden aan de slag en ik wil de aandacht op het resultaat en niet op geld.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Zeker, het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Mocht dit toch nog niet haalbaar zijn voor je en je wil wel heel graag instappen, neem dan contact op, dan denk ik graag met je mee.

Ik denk dat ik meer sessie nodig heb en nu?

Na het 4 maanden traject kijken we altijd samen of er behoefte is aan een verlenging in de vorm van 3 extra sessies of nog met 4 à 6 maanden. In de eerste 4 maanden gebeurt zoveel dat vaak wordt gekozen voor een verlenging. Binnenkort komt er een V.I.P. traject van 6 maanden, wil je daar meer over weten stuur me dan een mail: info@zuivercoaching.nl dan denk ik met je mee of dat wat voor jou is.

Ik heb er behoefte aan om vaak even met je af te stemmen, dat ik je kan appen of mailen tussen de sessies door. Kan dit?

Tot op zekere hoogte, ja. Als je in die 4 maanden eens een appje stuurt of een mail om dat je even vastloopt dan is dat geen probleem. Ik reageer binnen 24 uur terug van maandag t/m vrijdag tussen 8u en 17u. Wil je meer begeleiding tussen de sessies door en mij onder de speeddail hebben, vraag dan even naar de mogelijkheden voor een Lichter Leven V.I.P traject.

Ik wil een eenmalige sessie alleen, kan dat?

Nee, dat is alleen mogelijk voor mensen die al een traject gevolgd hebben. Ik geloof daar niet zo in, want hoe kom je verder met een inzicht als er geen vervolg zit aan een sessie. Ik wil mijn beste werk leveren voor jou, zodat jij echt kan gaan groeien en dat kan niet met 1 sessie.

Ik ben een beetje bang voor paarden, is het dan wel iets voor mij?

Ja absoluut, zeker in het geval van de workshop. Dan geef je aan dat je graag achter het hek blijft. Niet iedereen komt aan de beurt naast het paard. Mocht je toch willen en aan de beurt komen dan blijf ik dicht bij je, geen probleem. 

Ik heb niks met paarden? Is het dan wel wat voor mij?

Ja, het is niet belangrijk. Als je je maar open kan stellen voor wat de paarden te ‘vertellen’ hebben.

Is coaching met paarden zweverig?

Mijn idee van zweverig is; vanuit je hoofd leven, niet verbonden met je lichaam. Paarden leven juist heel erg verbonden met zichzelf en zijn juist hartstikke aards met hun 4 hoeven in het zand. Tijdens de coaching staan we juist stevig op onze voeten en zal ik ook benadrukken hoe belangrijk het is om geaard te zijn. Juist zodat je niet blijft zweven.

Wat als het regent/sneeuwt/heel warm is?

Voor de echt warme dagen kunnen we altijd op mijn locatie in Rhenen terecht, daar staan we in het bos lekker in de schaduw. Bij regen/sneeuw kunnen we op de locatie in Veenendaal perfect binnen zonder paarden werken. Er zijn genoeg oefeningen die we zonder de paarden kunnen doen.

Ik wil geen huiswerkopdrachten doen, daar heb ik echt geen tijd voor.

Dan is dit traject niet geschikt voor jou. Als je echt een verlangen hebt om te veranderen dan zal je echt in actie moeten komen. Als je de dingen blijft doen zoals je ze altijd deed, dan blijven de dingen zoals ze zijn. Bovendien kost het niet veel tijd per dag. Soms is 5 minuten al genoeg.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Het succes hangt ook erg af van jouw eigen inzet, dus ik kan daarin niks garanderen. Wel kan je natuurlijk altijd aangeven dat je hierin iets tegenkomt en dan kijken we samen wat er nodig is om tot andere/betere resultaten te komen.

Dit is een coachingstraject, wat is het verschil met therapie?

Therapie richt zich doorgaans op het behandelen van psychische aandoeningen en trauma’s, terwijl coaching zich meer richt op het begeleiden van mensen bij het behalen van specifieke doelen en het ontwikkelen van vaardigheden.

Zelfvertrouwen

Paarden zijn spiegels van de ziel, zij laten zien wat er bij jou onder de oppervlakte zit

Antoinet Moolenaar

Coachlocatie’s:

Nieuweweg – Noord in Veenendaal &

Landgoed de Tangh in Rhenen

Bel of whatsApp 06-42236451
info@zuivercoaching.nl

Kvk: 81853343  Btw: NL003611458B02

✨Ben jij opzoek naar tips en trics voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang elke vrijdag inspiratie in je mailbox✨

Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

 

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Stel hier makkelijk en snel je vraag.
Hey, mijn naam is Antoinet. Leuk om een appje van je te ontvangen. Waarmee kan ik je helpen?