Lichter Leven in 4 maanden

1:1 traject

Herstel de verbinding met jezelf en ervaar meer innerlijke rust, energie en veerkracht!

Herontdek hoe krachtig je

werkelijk bent!

Coaching traject voor een lichter leven

Het traject voor groei en ontwikkeling. Ik help jou met het hervinden van innerlijke rust, zodat jouw persoonlijke ontwikkeling en je bewustwordingsproces een boost krijgt. Doordat jij door middel van wat het paard laat zien, precies te weten krijgt waar jouw blokkades zitten.

Ik geloof dat het paard, doordat het handeld vanuit zuivere intentie, feilloos laat zien wat er speelt onder de oppervlakte en ik geef jou de boodschap van het paard door. Zodat je persoonlijke ontwikkeling en je bewustzijn in een stroomversnelling komt.

Boek nu een traject :

Het hoofd, hart en buik weer in verbinding gaan, zodat jij kan stralen.

Herken je dit?

Doen zoals het hoort of zoals ik het wil

Je hebt jarenlang gedaan wat je dacht dat er van je verwacht werd, zonder je daarbij af te vragen hoe jij het wilde. Je mensen zou teleurstellen als je het niet doet zoals je geleerd is of zoals het ‘hoort’, en dat zorgde er altijd voor dat je netjes binnen de paadjes bleef. Maar dat begint te veranderen nu je meer tijd voor jezelf hebt: je weet bést wat je zo ongeveer zou willen… Maar je doet het nog niet. Die stap vind je te groot en te spannend. Je wilt graag de harmonie bewaren. 

Er zit zoveel meer in mij!

Je hebt al zo lang je je kan herinneren het gevoel dat er veel meer in je zit, maar op een of de andere manier lijkt het wel of je altijd de verkeerde keuzes daarin maakt. Het voelt alsof je altijd een soort van op de rem staat. Doordat je veel meer kan nadenken over ‘wat je nog allemaal in je hebt’ nu je veel meer thuis bent en de kinderen wat groter worden, lijkt dat gevoel wel sterker dan ooit. Maar wat gaan anderen daarvan vinden als je wel voor jezelf kiest?

Ik neem mijn ruimte in…toch?

Je gaat het gewoon doen! Je neemt je voor: ‘ik ga mijn ruimte innemen en keuzes maken waar ik blij van word!’ Totdat… je na een paar weken terugkijkt en je jezelf erop betrapt dat je weer van alles voor een ander hebt gedaan en dat alle JA’s tegen een ander, weer NEE tegen jezelf waren. Maar als je nee tegen die anderen gezegd had, had je daar waarschijnlijk weer gedoe mee gekregen – toch? 

Frustratie ten top

Je merkt dat je je anders gaat gedragen. Enerzijds wil je jezelf het liefst verstoppen in een hoekje, maar anderzijds kan je ook onwijs van je laten horen. Maar dat laatste is van frustratie, dat wel. Je gaat de verbinding met anderen ook wel uit de weg, omdat je niet meer zo goed weet hoe, want je bent altijd bang dat ze iets van je vinden. Je merkt dat je je dan als snel aanpast en dat wil je eigenlijk niet meer.

 

Hoe zou het voor je zijn als?

Je doet wat jij wilt, want je onderneemt dingen die je eerder niet durfde. Stappen die best spannend voelen, maar ze bevriezen je niet meer. Je kan loslaten dat je altijd maar rekening met de ander houdt op voorhand, maar doet lekker je ding én bent er voor anderen, dat gaat hand in hand.

Je weet waar jouw vlam van gaat branden en je helemaal open staat voor groei. Als je die cursus, opleiding of sport doen gaat doen om te kijken wat er nou echt bij je past. Je hebt veel meer zelfvertrouwen en daarom doe je het gewoon!

Je stap voor stap toch steeds meer kiest voor jezelf. Zonder commentaar van anderen, het lijkt wel dat omdat jij sterk in je schoenen staat, de rest ook meebeweegt.

Je niet langer meer bezig houdt met de mening van de ander, je staat niet langer meer achteraan, maar je ook prettig voelt op de voorgrond. Als je je mening durft te geven en je niet bang bent voor een reactie. 

 

Ben jij klaar voor de next step in je leven? Klaar om je leven lichter te maken en vanuit ontspanning en rust te gaan stralen?

Dit is wat we gaan doen

Dan is dit traject perfect voor jou! Het 4 maanden traject bestaat uit 6 sessies van max 90 minuten om de 2 à 3 weken. Het intake formulier mail ik je en bespreken we kort tijdens de eerste sessie.

We werken we aan jouw zelfvertrouwen, zelfleiderschap en aan het (her)ontdekken van wat jij wil. Je gaat weer leren voelen en de verbinding met jezelf herstellen. Uit je hoofd, in je lijf. Meer energie, veerkracht en innerlijke rust. 

De paarden helpen me bij de coaching. Paarden reageren heel zuiver op wat jij voelt en denkt en dat helpt om inzicht te krijgen in wat er bij jou speelt. Ik geef je na elke sessie opdrachten mee voor thuis ter ondersteunig van je proces. Daarnaast is het de bedoeling dat je zelf actief aan de slag gaat met dat wat zich aandient. Het traject vraagt echt commitment van jou, maar staat tegenover dat je leven echt gaat veranderen. 

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met

  • Feel the fear and do it anyway mentaliteit! Jij hebt geleerd wat goed voelt voor jou, welke keuzes je mag gaan maken en dat je de sprong mag wagen.
  • Je bent niet meer bang om te kiezen. Je weet nu dat het er eigenlijk niet toe doet wat een ander ervan vindt, zolang het maar iets is wat JIJ wilt.
  • Je relaties verbeteren omdat jij jezelf kan en durft te zijn.
  • Je weet nu waar jouw rem vandaan komt en daardoor ook hoe je de rem eraf haalt.

  • Ben jij een zelfverzekerde vrouw en voel je je krachtiger.

  • Kijk je heel positief naar de toekomst en weet waar je wat je te doen staat.

 

Investering

De investering voor het Lichter Leven traject is 1049,-

(excl BTW voor ondernemers)

Betalen in termijnen is mogelijk

De laatste tijd had ik steeds meer het idee dat ik op de automatische piloot leefde. Mijn hoofd had het volledig overgenomen. Ik kon maar moeilijk bij mijn gevoel komen en vond dat het tijd was om dat te veranderen.

Via via ben ik bij Zuiver Paarden-coaching terecht gekomen. De coachingssessies waren zowel mooi en fijn als emotioneel en confronterend, maar daardoor juist ontzettend waardevol. Waar ik dacht dat ik bepaalde gebeurtenissen had verwerkt, bleek dat ik deze juist ver weg had gestopt.

Sammie (het paard) liet duidelijk zien dat er nog veel spanning en frustratie in mijn lijf zat. Dankzij de juiste tools, vragen en oefeningen van Antoinet (en soms letterlijk een duwtje in de rug van Sammie) is het gelukt om die gevoelens weer naar boven te halen, deze er te laten zijn en te doorvoelen.

Ik kan dan ook oprecht wel stellen dat ik mij – in positieve zin – bij de laatste sessie een ander persoon voelde ten opzichte van de eerste. Het schild dat ik om mij heen had gebouwd kan ik steeds meer doorbreken. Daar ben ik Antoinet en Sammie heel dankbaar voor.

Jaimy Poeles

Een paar maanden geleden ben ik bij Antoinet terechtgekomen omdat ik graag meer in verbinding wilde komen met mijn gevoel en de grip op mijn leven weer terug wilde krijgen.

De afgelopen maanden ben ik meerdere keren gecoacht door Antoinet en de paarden en dit heeft me ontzettend goed geholpen. Antoinet stelt de juiste vragen, is open en eerlijk en er heerst een ontzettend prettige en ontspannen sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt.

De spiegel die de paarden je voorhouden en de vertaling van Antoinet naar mijn situatie hebben me ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in de kern van het “probleem”. De verbinding met mijn gevoel is weer herstelt en ik sta een stuk steviger in mijn schoenen.

Ik heb weer grip op mijn leven en Antoinet en de paarden hebben mij doen inzien dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik mijn eigen keuzes mag maken.

Ik ben Antoinet en de paarden dan ook ontzettend dankbaar voor de inzichten die zij mij hebben gegeven en kan iedereen een coaching traject bij Antoinet aanbevelen.

Anna van den Berg

Een aantal maanden geleden was ik op zoek naar een coaching die mij dichter bij mijn gevoel kon brengen. Dat is zeker gelukt bij zuiver coaching.

Sammy het coach paard gaat niet in op mijn rationele verklaringen, maar spiegelt eerlijk wat er van binnen gebeurt. Antoinet zorgt samen met Sammy voor een veilige en prettige sfeer.

Ik heb mezelf beter leren kennen. Door de verschillende thema’s die Antoinet gebruikt zijn patronen van vroeger duidelijker geworden. Het was een mooie ervaring voor mij. Door de coaching ben ik emotioneel sterker geworden.

Marleen van de Ridder

Boek nu een traject

Paarden zijn spiegels van de ziel, zij laten zien wat er bij jou onder de oppervlakte zit

Antoinet Moolenaar

Coachlocatie’s:

Nieuweweg – Noord in Veenendaal &

Landgoed de Tangh in Rhenen

Bel of whatsApp 06-42236451
info@zuivercoaching.nl

Kvk: 81853343  Btw: NL003611458B02

Hey, ben jij opzoek naar inspiratie voor een Lichter Leven? Schrijf je dan hier in en ontvang (on)regelmatig inspiratie mails

 

 Ik hou je als eerste op de hoogte van komende activiteiten, blogs en nieuws. Kom je erbij? ♥

Yes je bent ingeschreven op mijn inspiratiemails, leuk!

Chat openen
Heb je een vraag?
Hoi! Heb je een vraag? Voel je vrij om me een berichtje te sturen.